Marchew Z Miodem
Marchew z miodem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, miodu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marchewka Glazurowana Miodem, Marchewka Glazurowana Miodem, oraz Marchew Z Miodem.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać marchew; gotować przez 20 minut lub do miękkości.
Umieścić marchew, pietruszka, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Dla dziecka: Pomiń czarny pieprz.
Pokroić plasterki marchwi na kawałki wielkości kęsa.
Łyżki podawać w małej misce lub na talerzu.