Marchew Z Miodem

Marchew Z Miodem
Marchew z miodem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, miodu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marchewka Glazurowana Miodem, Marchewka Glazurowana Miodem, oraz Marchew Z Miodem.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać marchew; gotować przez 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
3
Dobrze spuścić.
4
Umieścić marchew, pietruszka, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dla dziecka: Pomiń czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
6
Pokroić plasterki marchwi na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
7
Łyżki podawać w małej misce lub na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn