Marchew Prażona Z Kminkiem
Prażona marchewka z kminkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, pomarańczę, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona marchewka z jogurtem kminkowym, Kminek Waniliowy Pieczona Marchewka, oraz Marchewka pieczona z rozmarynem i kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. na obramowanej blasze do pieczenia, połączyć marchew, 2 łyżki oleju, orzeszki piniowe, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i rozprowadzić w jednej warstwie. Piecz, aż marchewka będzie miękka, o 30 protokół. W międzyczasie, segment pomarańczowy odcinając skórkę i biały Pestka. Następnie wyciąć po obu stronach każdego segmentu, uwalniając segmenty od membrany.
Umieść segmenty w misce, a następnie wyciśnij nad nimi membrany, aby wydobyć pozostały sok. Wymieszaj kminek, szalotki i pozostały olej. Ułóż marchewki na półmisku i wyłóż na wierzch pomarańczową mieszankę.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.