Marchew Pomarańczowo-Glazurowana
Pomarańczowo-Glazurowana marchewka jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka marchew, marchew, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Marchew Pomarańczowo-Glazurowana, Marchew Szkliwiona Pomarańczowa, oraz Marchewka Pomarańczowa Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć marchew i bulion w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Dodaj koncentrat soku pomarańczowego, Środek słodzący i imbir do mieszanki marchwi, dobrze mieszając. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 8 minut lub aż marchew będzie miękka i ciecz jest zmniejszona, mieszając od czasu do czasu.
Podawać natychmiast.Wskazówka: jeśli Twoje marchewki utykają, mocz je w lodowatej wodzie przez 20 do 30 minut, aż znów będą chrupiące.