Marchew Koperkowa
Marchew koperkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z cytryny, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Koperkowa, Marchewka Z Koperkiem I Fasolka Szparagowa, oraz Kotlety z indyka pekan z marchewką z koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać marchew; gotować i mieszać 2 protokół.
Dodać bulion i sok; przykryć. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować 10 minut lub aż marchewki są chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu.