Marchew, jabłko i seler

Marchew, jabłko i seler
Przepis marchew, jabłko i seler zacieru można zrobić w około 45 minut. Ta przystawka ma 163 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 102 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz crème fraîche, marchew, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree z selera, jabłka i chrzanu, Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, oraz Zacieru Selerowego I Pasternakowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć seler, marchew i jabłka do dużej patelni z wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić, wywinąć z powrotem do patelni i zgrubnie rozgnieść. Resztę składników wymieszać. Przykryć i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn