Marchew Glazurowana Imbirem
Imbir-glazurowane marchew może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 95 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, cukier, krystalizowany imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 30%. Spróbuj Marchew Glazurowana Imbirem, Glazurowana marchewka i imbir, oraz Marchew Glazurowana Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w rondlu 3-quart; dodać marchew.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować około 5 minut lub aż chrupiące-przetargu; odcedzić i odstawić.
Cukier, masło i imbir ugotować w tym samym sosie na małym ogniu, stale mieszając, aż do bąbelków; dodać marchew. Gotować na małym ogniu 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż marchew są zeszklone i ogrzane przez.