Marc vetri ' s Rigatoni z Miecznikiem, pomidorem i bakłażanem frytki

Rigatoni Marc Vetri z Miecznikiem, pomidorem i bakłażanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, frytki z bakłażana, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać frytki można śledzić to danie główne z Super Jedzenie Słodkie Ziemniaki Deser Frytki jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najsłynniejsze danie makaronowe marca Vetriego: Rigatoni z wątróbkami z kurczaka, Marc Vetri ' s Mortadella Pizza, oraz Marc Vetri ' s Fennel Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Upuść makaron, szybko wróć do wrzenia i gotuj, aż makaron będzie miękki, ale twardy, 2 do 7 minut, w zależności od tego, jak długo był przechowywany w lodówce (lub 8 do 9 minut dla zapakowanych rzeczy).
Odcedzić makaron, rezerwując wodę z makaronu.
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, aż miękki, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Dodać pomidory i gotować przez 5 protokół. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Dodaj rybę i gotować, aż biały na całym, ale nadal półprzezroczyste w centrum, 2 do 3 protokół.
Dodać odsączone rigatoni na patelni.
Dodać splash lub dwa wody z makaronu i gotować, podrzucając do herbu, przez około 2 protokół. Doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem w razie potrzeby.
Wyjąć czosnek i podzielić na ciepłe miseczki makaronu. Ręcznie rozetrzyj bazylię na grube kawałki i rozetrzyj makaron. Top z bakłażanem frytki.
Bakłażan frytki: obrać i pokroić bakłażana w pałeczki o 1/2 cala grubości i 21/2 cala długości.
Wlać 2 cale oleju do holenderskiego piekarnika lub frytkownicy i podgrzać do 177° na termometrze o głębokim tłuszczu. W międzyczasie zanurz kawałki bakłażana w mleku, a następnie zanurz w mące. Praca w partiach, aby utrzymać temperaturę 350 ° F, upuść warzywa do gorącego oleju i smażyć, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut dla bakłażana.
Za pomocą skimmera z drutu przełożyć warzywa Na Ręczniki papierowe, aby odcedzić, a następnie doprawić solą i pieprzem do smaku.