Mao Pao Tofu
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Mao Pao Tofu może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i weź wodę, bulion z kurczaka, sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kung Pao Cukinia, Szybkie Azjatyckie tofu (tofu alla Debbie), oraz Smażone na patelni Tofu z pikantnym sosem z trawy cytrynowej (Tofu Nuong Xa).
Instrukcje
Ryż ugotować zgodnie ze wskazówkami.
Połączyć 1 łyżkę sosu sojowego, 1 łyżkę sherry i wieprzowinę; odstawić.
Rozgrzać olej w woku na dużym ogniu.
Dodaj tofu; stir-fry 3 protokół.
Dodać mieszankę wieprzową; smażyć 3 minuty. Mieszamy cebulę i kolejne 4 składniki; smażymy 30 sekund.
Dodaj 1 łyżkę sosu sojowego, 1 łyżkę sherry i bulion; gotować 2 minuty.
Połączyć skrobię kukurydzianą z wodą; wymieszać trzepaczką.
Dodać do woka; gotować 30 sekund lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.