Manicotti Włoska Zapiekanka

Manicotti Włoska Zapiekanka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Włoskiej zapiekanki Manicotti. To danie główne ma 1006 kalorii, 54g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, makaron rigatoni, pepperoni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Manicotti z włoską kiełbasą, Manicotti z włoską kiełbasą i sosem serowo-śmietankowym, oraz Pikantny Włoski kurczak Suasage, szpinak i krepa Manicotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wlać rigatoni, i gotować aż al dente, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
4
Odcedzić i odstawić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Tymczasem brązowy mielonej wołowiny i włoskiej kiełbasy na dużej patelni na średnim ogniu. Łyżką szczelinową wyjąć wołowinę i kiełbasę do naczynia do pieczenia. W naczyniu do pieczenia wymieszać grzyby, sos spaghetti i ugotowany makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Na wierzch posypać serem i pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie brązowy i bąbelkowy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn