Mango Thai Basil Margarita
Mango Thai Basil Margarita może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 529 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mango, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Mango I Fety Z Czarną Oliwką I Tajską Bazylią, Krewetki bazyliowe po tajsku z ryżem Bazyliowo-kokosowym, oraz Tajski Kurczak z bazylią i 5 pikantnych makaronów z bazylią s.
Instrukcje
Aby zrobić Puree z Mango, umieść mango, cukier i wodę w blenderze. Okładka; mieszaj na dużej prędkości, aż będzie gładka.
Przenieść do pojemnika; przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni. Sprawia, że około 1 1/2 szklanki.
Aby zrobić Margaritę, dodaj 1 1/2 oz puree z mango, tequilę, likier o smaku pomarańczowym, sok z limonki i rozdarte liście bazylii do shakera koktajlowego. Napełnij shaker lodem; przykryj i energicznie wstrząśnij. Przelej do kieliszka koktajlowego wypełnionego świeżym lodem.
Udekoruj mango lub dodatkowymi tajskimi liśćmi bazylii.