Mango Miodowe

Mango Miodowe
Mango miodowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rumu, soku z limonki, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Maliny I Mango, 15-minutowa szynka curry z mango, oraz Mango z rumem i deserem lodowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze składniki 5 W średniej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj mango; gotować 3 minuty, mieszając od czasu do czasu. Mango podzielić równomiernie między 6 miseczek; pozostałą mieszankę rumu łyżką na mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn