Mandarynka Wieprzowina
Mandarin Pork zajmuje około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 22 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,45 USD za porcję. Świetnie sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup paprykę, pimientos, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z wieprzowiną mandaryńską, Medaliony wieprzowe z mandarynkami i Pieczeń wieprzowa z mandarynkami.
Instrukcje
Połącz pierwsze sześć składników w dużej plastikowej torbie z możliwością wielokrotnego zamykania; dodać wieprzowinę i obrócić do panierowania. Torba uszczelniająca; wstawić do lodówki na noc, kilkakrotnie obracając mięso.
W międzyczasie w misce połącz składniki sosu; przykryć i ostudzić. W innej misce wymieszaj wrzącą wodę z musztardą; dodać sól i mieszać, aż masa będzie gładka. Przykryj i odstaw na 1 godzinę w temperaturze pokojowej; chłod.
Wyrzucić marynatę z mięsa. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 18–20 minut lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 160°–170°, od czasu do czasu obracając.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Podawać z sosem i musztardą do maczania.