Mamalade babci Lori szkliwiona szynka

Mamalade babci Lori szkliwiona szynka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Mamalade babci Lori Glazed szynka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 9838 kalorii, 863g białka, oraz 671g tłuszczu każdy. Na 13,56 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mocno brązowego cukru, szynki spiralnej funta, pomarańczowej marmolady smucker ' s® i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Lori ' s Chicken Pot Pie, Lori ' s Awesome Cookies, oraz Salsa Ranchera Lori dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 szynkę podgrzać zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
2 Połącz pomarańczową marmoladę i brązowy cukier w małej misce, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Szynkę wyjąć z piekarnika na 30 minut przed końcem sugerowanego czasu pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pędzel glazury na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
3 piec dodatkowe 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjmij szynkę z piekarnika i pozostaw 5-10 minut. Łyżka soków na patelni na szynce i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Soki z patelni odcedzić do małego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć do średniego ciepła. Wymieszać 3 łyżki skrobi kukurydzianej na 3 łyżki zimnej wody, aż będzie gładka. Zmiksować do soków na patelni, ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Łyżka ciepłego sosu na szynce i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia100
Magazyn