Mama Bart-Liście Szpinaku Williamsa
Liście szpinaku mamusi Bart-Williams to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 122 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej palmowy z pierwszego tłoczenia, masło orzechowe, pieprz habanero i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Bart ' s Ultimate BLT, Ciasto krabowe Barta, oraz Bad Bart ' s Black Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj cebulę, zieloną paprykę, pieprz habanero i olej w blenderze do uzyskania kremowej konsystencji.
Przenieść mieszaninę cebuli do garnka stock.
Dodaj wodę, masło orzechowe, kostki bulionowe i sól do mieszanki cebuli.
Umieścić pokrywę na garnku i doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować w wrzeniu przez 30 minut.
Szpinak wymieszać do gotującej się mieszanki; przykryć garnek i gotować, aż woda trochę odparuje i sos ma konsystencję sosu, o 30 minut więcej.