Malinowy Krem Brulee

Malinowy Krem Brulee
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Raspberry Creme Brulee może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,86 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 6G białka, oraz 48g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz kardamon, maliny, dodatkowe jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Malinowy Krem Brulee, Red Raspberry Creme Brulee, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawką {Creme Brulee Kit Giveaway} podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie łopatek wymieszać jajko, żółtka i 1/2 szklanki cukru na małej prędkości, aż do połączenia. W międzyczasie sparz śmietanę w małym rondlu, aż będzie bardzo gorąca w dotyku, ale nie gotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodać kardamon i dobrze wymieszać. Z mikserem na małej prędkości, powoli dodać śmietanę do jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj framboise i wanilia. Rozprowadź maliny wśród 6 (6 do 8 uncji) ramekin, a następnie wlej mieszaninę kremu do ramekin, aż będą prawie pełne. (Używam dużej szklanej miarki do łatwego nalewania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść ramekin na patelni i ostrożnie wlej do patelni najgorętszą wodę z kranu, aby przejść do połowy boków ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Piecz przez 35 do 40 minut, aż krem zostanie ustawiony po delikatnym wstrząśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Usuń kremy z łaźni wodnej, ostudź do temperatury pokojowej, przykryj i przechowuj w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Aby podać, rozłóż 1 łyżkę cukru równomiernie na wierzchu każdego ramekina i podgrzej palnikiem kuchennym, aż cukier równomiernie się karmelizuje. Pozostaw na minutę w temperaturze pokojowej, aż karmelizowany cukier stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
284784
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn