Malinowy Coulis
Malinowy Coulis wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, maliny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto truskawkowe z malinowym Coulis, Mini serniki z malinowym Coulis, oraz Mus Z Mango Z Malinowym Coulis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu zagotować maliny i 1/2 szklanki cukru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie gęstnieć, o 15 protokół.
Naciśnij mieszaninę przez sitko o drobnych oczkach, używając szpatułki, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Wyrzucić nasiona i skórki. Wymieszać 1 łyżkę. sok z cytryny. Smak i dodać więcej cukru lub soku z cytryny, jeśli chcesz.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.