Malinowe Batoniki Linzer Torte
Raspberry Linzer Torte Bars to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 48 porcjami. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Malinowe Batoniki Linzer Torte, Malinowe Batoniki Linzer, oraz Malinowe Batoniki Linzer dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Płaszcz 9" x 13 " patelni z natryskiem do gotowania.
Wytnij ciasto na pół; rozwałkuj 1 połowę na prostokąt o wymiarach 9 na 13 cali; naciśnij na dno patelni.
Konfitury rozprowadzić na cieście; posypać migdałami.
Rozwałkuj pozostałe ciasto na prostokąt o wymiarach 4 1/2 na 6 1/2 cala.
Ciasto pokroić na 1/2-calowe paski za pomocą karbowanego noża do ciast. Krzyżujące się paski na malinowo-migdałowej warstwie w kratowy wzór.
Piec, aż paski są jasnobrązowe i firmy, 18 do 20 minut; ostudzić 5 minut.
Pokroić w paski od 1 do 1 1/2 cala.