Malezyjskie ziemniaki i fasolka szparagowa
Malezyjskie ziemniaki i fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 306 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mleko kokosowe, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową, oraz Fasola szparagowa i młode ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umyć pod zimną bieżącą wodą. Obrać i pokroić na 2-calowe kawałki.
W woku ze stali węglowej podgrzać olej na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Dodać szalotki, cebula, czosnek, i imbir, i stir-smażyć przez 5 protokół, lub aż cebula zwiędnie.
Dodać curry i gotować przez 30 sekund, aż aromatyczne.
Dodaj mleko kokosowe, bulion, ziemniaki, sól i pieprz. Doprowadzić do duszenia i gotować na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 do 20 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez kolejne 10 protokół, lub aż fasola są po prostu zrobić.