Malezyjskie ziemniaki i fasolka szparagowa

Malezyjskie ziemniaki i fasolka szparagowa
Malezyjskie ziemniaki i fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 306 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mleko kokosowe, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową, oraz Fasola szparagowa i młode ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć pod zimną bieżącą wodą. Obrać i pokroić na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
2
W woku ze stali węglowej podgrzać olej na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać szalotki, cebula, czosnek, i imbir, i stir-smażyć przez 5 protokół, lub aż cebula zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać curry i gotować przez 30 sekund, aż aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Dodaj mleko kokosowe, bulion, ziemniaki, sól i pieprz. Doprowadzić do duszenia i gotować na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez kolejne 10 protokół, lub aż fasola są po prostu zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn