Malasadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 84. 1024 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Drożdże i 1 łyżeczkę cukru rozpuścić w 1/4 szklanki ciepłej wody; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Drożdże
2
W małej misce ubić jajka, aż będą grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść mąkę w dużej misce, co dobrze w środku. Do studzienki dodać drożdże, jajka, 1/2 szklanki cukru, roztopione masło, mleko, 1 szklankę wody i sól. Dokładnie ubić, aby uformować miękkie, gładkie ciasto. Przykryć, pozostawić ciasto do wyrośnięcia aż do podwojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Drożdże
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać olej do 375 stopni F (190 stopni C). Wrzucić ciasto przez duże łyżeczki do herbaty do oleju, smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Olej Do Smażenia
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach, wstrząsnąć w torebce z cukrem do pokrycia i podawać na gorąco.