Makrela wędzona załadowane liście

Makrela wędzona załadowane liście
Need a gluten free, primal, and pescatarian hor d ' oeuvre? Wędzone liście makreli załadowane może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka szczypiorku, crème fraîche, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makrela Wędzona, Pomidory Koktajlowe I Mieszane Liście, Rolada Z Wędzonej Makreli, oraz Półmisek pasztetu z wędzonej makreli.

Instrukcje

1
Delikatnie wymieszaj płatki makreli z crme frache, sokiem z cytryny, połową ziół i odrobiną pieprzu (ale żadna sól wędzona makrela nie jest wystarczająco słona). Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
MakrelaMakrela
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Łyżka dużą ilość mieszaniny do każdego liścia, a następnie ułóż na talerzach.
3
Każdą gałkę posypać pozostałymi świeżymi ziołami i szczyptą skórki cytrynowej, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile

Polecane wino: Pinot Grigio, Sparkling Rose, Viognier

Makrela świetnie współpracuje z Pinot Grigio, Sparkling rosé i Viognier. Silnie aromatyzowane, tłuste ryby, takie jak makrela, dobrze łączą się z tymi chrupiącymi winami białymi i winem musującym, nawet różowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia65
Magazyn