Hiszpańska makrela Escabèche może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 307 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, marchew, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 90% to danie jest super. Spróbuj Makrela i pieczarki mielone Escabeche, Pieczona Hiszpańska Makrela, oraz Hiszpańska makrela z trzema sosami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą mandoliny pokrój marchew na cienkie paski. Na małej patelni, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Dodaj marchew, szalotka, gałązki tymianku, liście laurowe i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z octem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4
Odstawić na 10 minut.
5
W dużej patelni nonstick, rozgrzać 1/4 cala oliwy z oliwek, aż się połysk. Sezon filety z makreli z solą i pieprzem i dodać je do skórki patelni stronie w dół. Gotować na dużym ogniu, aż skóra jest rumiane i chrupiące, o 4 protokół. Obrócić i gotować filety przez 1 minutę dłużej, aż prawie gotowane przez.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.