Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj makiety Risotto. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 50 minut. Jeśli masz parmezan, cebulę, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest znakomite. Spróbuj Makieta Risotto, Risotto z krewetkami i przegrzebkami-Risotto aux langustines, Cresson et Coquille St Jacques, oraz Risotto alla crema di scampi (Risotto z Puréed Shrimp) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać ryż i jęczmień i gotować do al dente, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Dobrze spuścić.
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj cebulę, czosnek, płatki pieprzu (jeśli używasz) i sól i pieprz do smaku. Gotować, aż cebula będzie miękka i zaczyna brązowieć, 5 protokół. Wymieszać z odsączoną mieszaniną ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Dodaj 2 szklanki bulionu, przykryć i gotować, aż ryż i jęczmień będą miękkie, 6 do 8 protokół.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.