Makeover Pecan Corn Pudding
Makeover Pecan Corn Pudding to przystawka, która służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 23G tłuszczu i w sumie 367 kalorii. Za $1.02 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów pekan, masła, maślanki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 25%. Podobne przepisy to Makeover Pudding Kukurydziany, Makeover Cranberry Pecan Scones, oraz Makeover Pecan Upside-Down Cake.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą i sodę oczyszczoną. W małej misce ubij jajka, maślankę i masło.
Dodaj kukurydzę, kukurydzę i cebulę w śmietanie. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Wlej połowę mieszanki do 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posyp serem i jalapenos. Na wierzch z pozostałym ciastem; posypać orzechami pekan.
Piec bez przykrycia w 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.