Makeover Holiday Dyniowy Chleb
Makeover Holiday Pumpkin Bread może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na śniadanie. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 157 kalorii. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wegańska Metamorfoza Zdrowej Metamorfozy: Chleb Dyniowy, Makeover Pumpkin Spice Bread, oraz Makeover Holiday Loaf.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę uniwersalną, 1-1 / 2 szklanki cukru, mąkę pełnoziarnistą, brązowy cukier, proszek do pieczenia, cynamon, ziele angielskie, sodę oczyszczoną, sól i gałkę muszkatołową.
Połącz jajka, dynię, olej, wodę i wanilię; dobrze wymieszaj. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż orzechy pekan.
Łyżka do dwóch 8-calowych. x 4-w. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 15 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Chleb dyniowy naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "