Make-Ahead Szpinak Manicotti
Make-Ahead szpinak Manicotti wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Za 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 359 kalorii, 23G białka, oraz 15g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak, pietruszkę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, który jest solidny. Make-Ahead Szpinak Manicotti, Make-Ahead Szpinak Manicotti, oraz Make-Ahead Szpinak Manicotti są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ricottę, szpinak, 1 szklankę mozzarelli, 1/4 szklanki parmezanu, jajko, pietruszkę, cebulę w proszku, pieprz i czosnek w proszku.
Połącz sos do spaghetti i wodę; rozłóż 1 szklankę sosu w nie natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Faszerować niegotowane manicotti mieszanką szpinaku; ułożyć na sosie.
Wlej pozostały sos na manicotti.
Posyp pozostałą mozzarellą i parmezanem. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w 350° przez 40-50 minut lub do podgrzania.