Makarony Z Płatkami Matowymi

Makarony Z Płatkami Matowymi
Makarony Frosted Flakes to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 22. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1516 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mączki migdałowej / mąki, białka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Frosted Flakes, Frosted Flakes White Chocolate Chip Cookies, oraz Ciasteczka Rye Flakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Zważyć białka jaj, mąkę migdałową, cukier puder, cukier granulowany i zmielone płatki płatków płatków zbożowych scale.In mikser stojak z nasadką trzepaczka dodać zważone białka jaj i cukru bicie na średniej prędkości. Uderzaj średnio-wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Trwa blisko 5 minut. Zobacz zdjęcia do wizualizacji. Odstawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki MatowePłatki Matowe
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Waga KuchennaWaga Kuchenna
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Do dużej miski umieścić cukier puder, mąkę migdałową i matowe płatki. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki MatowePłatki Matowe
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Umieścić w przesiewaczu lub drobnym sitku i przesiać, aż wszystkie suche składniki przepuszczą. Delikatnie złóż białka do suchych składników, mieszając tylko do momentu połączenia. Zobacz zdjęcia do wizualizacji
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PrzesiewaczPrzesiewacz
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Włożyć ciasto do dużej torebki z dużą okrągłą końcówką. Rury rund, o 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Daj dobry kran lub dwa z patelni, aby usunąć pęcherzyki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Piec makarony przez 22-25 minut. Zobaczysz skorupę na górze z "stopami" na krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Po ostygnięciu weź szpatułkę przesuniętą, aby poluzować pergamin. Sparuj makarony blisko siebie, aby przygotować się do filling.To przygotować krem maślany, ubić zmiękczone masło i cukier puder do uzyskania kremowej i gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Dodać miód i 1/4 Puchar rozdrobnione płatki matowe do lukier, ubijając aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki MatowePłatki Matowe
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Włożyć krem do średniej torebki z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć lukier na środek makaronu, a następnie ułożyć drugi makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Podawać w temperaturze pokojowej. Pozostałe makarony przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn