Makarony

Makaron może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 893 kalorie, 32G białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, ostrygi, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, oraz Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wodę w dużym garnku z pokrywką, dodać sól i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj spaghetti, wachlując je w wodzie, aby każda nitka miała kontakt. Używając drewnianej łyżki lub szczypiec, delikatnie zginaj makaron, aby zanurzyć się. Przykryj garnek i wróć do toczącego się wrzenia, zmniejszając ciepło do średnio-wysokiego. Mieszaj od czasu do czasu.
Wlać 3 łyżki dobrej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na dno szerokiej miski wraz z czosnkiem.
Za 4 minuty rozpocznij degustację. Po zakończeniu sznurek spaghetti powinien być sprężysty, gdy jest naciągnięty. Do zęba powinien być pewien opór, ale nie tak bardzo, że makaron przykleja się w zębach. Jak tylko makaron zostanie zrobiony, odcedzić natychmiast w dużym durszlaku (najlepsze są modele z pokrywkami). Potrząśnij makaronem, aby przestać gotować, ale nie wstrząsaj suchym. I bez spłukiwania!
Dodaj makaron do miski i wrzucić do herbu. Szybko podzielić na poszczególne miski i wrzucić