Makaroniki Z Orzeszków Piniowych
Makaroniki z orzeszków piniowych mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis serwuje 60 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pastę migdałową, białka jaj, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sos Z Orzeszków Piniowych, Ciasteczka Z Orzeszkami Piniowymi, oraz Pinia Orzech Marshmallow.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj arkusze ciastek.
Połam pastę migdałową na kawałki i wymieszaj z cukrem, używając rąk do kruszenia pasty. W osobnej misce oddziel jajka i ubij białka w miękkie szczyty. Powoli dodaj do mieszanki pasty migdałowej i mieszaj, aż się połączy.
Umieść orzeszki piniowe do miski.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i wciśnij w orzechy. Pokryj równomiernie i umieść na arkuszach ciastek w odległości około 1 cala od siebie.
Piec 15 do 17 minut, aż będzie lekko złoty.
Ostudź na arkuszach ciastek przez 5 minut, a następnie przenieś na stojaki.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na makaroniki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Blue Fish Sweet Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Blue Fish Sweet Riesling]()
Blue Fish Sweet Riesling
Blade złoto. Uwodzicielskie Perfumy świeżej moreli, brzoskwiń i dojrzałego ananasa. Owocowa słodycz o pełnej strukturze i orzeźwiającej kwasowości. Uzupełnia skorupiaki, małże, kuchnię inspirowaną Azją i łagodne sery.