Makaroniki kokosowe z solonym karmelem
Makaroniki kokosowe z solonym karmelem mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. 67 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, śmietana, białka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone Karmelowe Makaroniki Kokosowe, Solone karmelowe toffi Kokosowe makaroniki zanurzone w czekoladzie, oraz Solone Makaroniki Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj cukier, mąkę i sól do ciasta.
W innej misce ubijamy żółtka do wymieszania, a następnie powoli dodajemy suchą mieszankę, mieszając, aby uzyskać gęstą i pastowatą konsystencję.
Aby zrobić krem do ciast: w małym rondlu spalić mleko na średnim ogniu. Kiedy zaczniesz widzieć bąbelki na brzegach, zdejmij mleko z ognia i dodaj powoli do mieszaniny jaj i mąki.
Mieszaninę odstawić do rondla i podgrzać na średnim ogniu, energicznie ubijając przez około minutę, gdy gotuje się na lepką, gęstą śmietanę. Wymieszać wanilią, przykryć folią i całkowicie ostudzić.
Rozgrzać piekarnik do 177°, i linia do pieczenia blachy z pergaminem lub sprayu do gotowania.
W dużej misce, połączyć kokos, białko jaja, cukier, sól,i krem.
Uformuj ciasto na kopce i umieść na blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor, około 25-35 minut, obracając tace w połowie pieczenia.
Połączyć cukier, wodę i syrop kukurydziany w rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, aż mieszanina zmieni jasny bursztynowy kolor.
Zdjąć z ognia i wymieszać z innymi składnikami. Pozostawić do ostygnięcia (około 5 do 10 minut) przed skropieniem ciasteczek tak, aby zgęstniały i wyglądały ładniej.