Makaroniki Czekoladowe Macadamia
Przepis czekolada Makadamia makaroniki mogą być wykonane w około 35 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 151 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 41 centów za porcję. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów makadamia, kokosa, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Makadamia Makaroniki, Makaroniki Macadamia Triple-Coconut, oraz Makaroniki Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°. W dużej misce wymieszaj pierwsze sześć składników. Dodaj białka, syrop kukurydziany i wanilię, aż się połączą.
Upuść zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale. od siebie na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec 15-20 minut lub do zastygnięcia i wyschnięcia w dotyku. Ostudzić na patelniach 5 minut.
Wyjmij do rusztów, aby całkowicie ostygły.
Zanurz spód każdego ciasteczka w rozpuszczonej czekoladzie, pozwalając, aby nadmiar kapał.
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do zestalenia.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na makaroniki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "