Makaron z sosem pomidorowo-warzywnym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj makaronu z pomidorowym i ukrytym sosem warzywnym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 356 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 383 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pomidory, cebulę, paluszki selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 100%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gotowanie z dziećmi: spaghetti i klopsiki z ukrytym sosem warzywnym, Pastan warzywny w białym sosie / easy Veg pastan w białym sosie, oraz Greckie klopsiki warzywne w pachnącym sosie pomidorowym z serem Feta.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu nieprzywierającym i delikatnie ugotować cebulę, seler, marchewkę i Por do miękkości, około 20 minut.
Dodać paprykę i gotować przez 10 min więcej, następnie wsypać pomidory, cukier i ocet. Dusić przez co najmniej 20 minut im dłużej tym lepiej.
Ugotować makaron zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie zmiksuj SOS mikserem ręcznym, aż będzie gładki, dopraw i wróć do ognia, aby utrzymać ciepło, podczas gdy makaron gotuje.
Odcedzić makaron i wrzucić przez sos.
Podawać w miseczkach z ogolonym parmezanem i rukolą.