Makaron z serem z musztardą i Worcestershire

Makaron i ser z musztardą i Worcestershire może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, pieprz cayenne, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Worcestershire Grillowany stek z serem pleśniowym ziemniaki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8x8x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Makaron gotować w średnim garnku wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić makaron i umieścić w dużej misce.
Dodać masło i wrzucić do roztopienia.
Wymieszać w 2 szklanki sera cheddar. Beat mleko, jajka, musztarda, sos Worcestershire, i pieprz cayenne w średniej misce do mieszania. Miksturę jajek wymieszać z makaronem.
Przełożyć do przygotowanego naczynia; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera cheddar.
Makaron upiec na złoty kolor i ustawić na środku, około 1 godziny.