Makaron z serem z mieloną wołowiną, salsą i Zielonymi Chilami

Makaron z serem z mieloną wołowiną, salsą i Zielonymi Chilami
Makaron i ser z mieloną wołowiną, Salsan i zielone Chiles może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 63 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, kolendrę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny Z Makaronem, Pieczony makaron z serem z Chiles, oraz Cheddar Makaron Mielona Wołowina Zapiekanka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Postępuj zgodnie z podstawowym przepisem na kremowy makaron i ser, ale użyj sera pepper Jack, a nie cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
Ser PepperjackSer Pepperjack
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
2
Rozgrzać 10-calową patelnię na średnim ogniu. Gotować mieloną wołowinę, lekko przyprawić solą i pieprzem, aż większość płynu odparuje, około 5 minut. Wymieszać w proszku chili, salsa i chili; dusić, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodaj kolendrę, a następnie wymieszaj mieszaninę z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn