Makaron z serem

Makaron z serem to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, sól, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy tworzą środek 2/3 szklanki. Odstawić.
Połącz 1 1/2 szklanki mleka i 6 kolejnych składników (1 1/2 szklanki mleka przez czosnek) w rondlu i zagotuj na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 30 minut. Przecedzić mieszaninę mleka przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe.
Umieść mąkę w małej misce; stopniowo dodaj 1/2 szklanki mleka, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodaj mieszaninę mąki, musztardy, soli i czerwonego pieprzu do mieszaniny mleka, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać makaron i sery; łyżką do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Top z bułką tartą.
Piec w 350 przez 25 minut lub do lekko rumiane.