Makaron z porem i serem
Makaron z porem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 720 kalorii, 26g białka, oraz 39g tłuszczu. Jeśli masz łokieć makaron, masło, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni.
Dodać pory i gotować na dużym ogniu, mieszając tylko do lekko zwiędły, 5 protokół; doprawić solą i pieprzem. Gotować na małym ogniu, aż bardzo miękkie, o 20 protokół.
Tymczasem w dużym rondlu roztopić pozostałe 2 łyżki masła.
Dodać mąkę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, ubijając, przez 2 minuty.
Dodać pół na pół i doprowadzić do wrzenia, ubijając aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Dodać 2 szklanki sera, doprawić solą i pieprzem i ubić sos serowy do rozpuszczenia.
W dużym rondlu z osoloną wrzącą wodą, gotować makaron aż prawie al dente.
Dodaj makaron i sos serowy do zieleni por i mieszać aż połączone.
Przenieść makaron do naczynia do pieczenia 8-na-11-cala i posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec około 40 minut, aż do bulgotania. Włącz brojlery i smażyć makaron z serem, aż złoty kolor na wierzchu, o 3 protokół.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.