Makaron z pieczoną dynią i czerwoną cebulą
Makaron z pieczoną dynią i czerwoną cebulą zajmuje około 1 godzina od początku do końca. Na 98 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis z BBC Good Food ma 71 fanów. Jeśli masz dyni, cebula, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Makaron z pieczoną czerwoną cebulą i kabaczkiem, Pieczona Kabaczek z czerwoną cebulą, Oregano i miętą, oraz Pieczona dynia Maślana i czerwona cebula z Tahini i Za ' atar.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200C/Gas 6 / fan 180C. skórkę i deser obrać, następnie pokroić na kawałki i wrzucić do pieczenia. Obierz cebulę, pozostawiając korzeń nienaruszony. Następnie przeciąć każdy, przez korzeń, na osiem klinów i umieścić je w puszce.
Dodać czosnek do puszki z 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Obficie posypać solą i pieprzem, a następnie wrzucić wszystko razem rękami, aż wszystkie składniki będą błyszczały. Piecz przez 30-35 minut, aż wszystko ładnie się rumiało.
W międzyczasie ugotuj makaron na dużej patelni z osoloną wodą zgodnie z czasem podanym na opakowaniu.
Odcedzić makaron, zastrzegając około 4 łyżki wody do gotowania.
Wyjąć puszkę z piekarnika i dodać wodę do gotowania i crme frache, mieszając wszystko razem lekko. Końcówka w makaron i wrzucić dobrze.
Podawać z posypką świeżo startego parmezanu.