Makaron z pieczarkami, brukselką i parmezanem

Makaron z pieczarkami, brukselką i parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z grzybami, brukselką i parmezanem. Jedna porcja zawiera 709 kalorii, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, takie jak shiitake, sok z 1 cytryny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z parmezanem z pieczarkami i brukselką, Makaron Pappardelle z pieczarkami i brukselką, oraz Makaron pełnoziarnisty z brukselką i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Dodać brukselkę, wrzucić do obtoczenia w oleju, doprawić solą i pieprzem, gotować bez ruchu, aż dobrze zwęglone z jednej strony. Wrzucić i nadal gotować, aż liście będą jasnozielone i zwęglone w miejscach, w sumie około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w tej samej patelni na dużym ogniu, aż lekko palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
6
Dodać grzyby i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż wilgoć została odparowana i grzyby są dobrze rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Dodaj szalotki, czosnek i tymianek i gotuj, mieszając, aż szalotki zmiękną i pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Dodaj masło, sok z cytryny i bulion. Gotować na wolnym ogniu, aż sos się zmniejszy i zemulguje, około 1 minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem(może to nie być konieczne, jeśli zapas jest kupiony w sklepie). Odstawić ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeża Resztkaświeża Resztka
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Dodaj orecchiette do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie al dente (o 1 minuta mniej niż instrukcje pakietu).
Składniki, których będziesz potrzebować
OrecchietteOrecchiette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Dodaj orecchiette, połowę parmezanu, zarezerwowaną wodę do gotowania makaronu i dużą ilość czarnego pieprzu do grzybów. Gotować, mieszając, na dużym ogniu, aż makaron jest w pełni al dente i ciecz zgęstnieje w sosie, który pokrywa makaron, o 1 minutę. Jeśli sos wygląda na tłusty lub połamany, dodaj 2 łyżki bulionu lub wody i energicznie mieszaj, aby go ponownie połączyć. Wymieszać liście brukselki i podawać, polewając więcej sera na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
OrecchietteOrecchiette
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn