Makaron z pieczarkami, brukselką i parmezanem

Makaron z pieczarkami, brukselką i parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z grzybami, brukselką i parmezanem. Jedna porcja zawiera 709 kalorii, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, takie jak shiitake, sok z 1 cytryny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z parmezanem z pieczarkami i brukselką, Makaron Pappardelle z pieczarkami i brukselką, oraz Makaron pełnoziarnisty z brukselką i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać brukselkę, wrzucić do obtoczenia w oleju, doprawić solą i pieprzem, gotować bez ruchu, aż dobrze zwęglone z jednej strony. Wrzucić i nadal gotować, aż liście będą jasnozielone i zwęglone w miejscach, w sumie około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
4
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w tej samej patelni na dużym ogniu, aż lekko palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać grzyby i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż wilgoć została odparowana i grzyby są dobrze rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Dodaj szalotki, czosnek i tymianek i gotuj, mieszając, aż szalotki zmiękną i pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Dodaj masło, sok z cytryny i bulion. Gotować na wolnym ogniu, aż sos się zmniejszy i zemulguje, około 1 minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem(może to nie być konieczne, jeśli zapas jest kupiony w sklepie). Odstawić ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Dodaj orecchiette do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie al dente (o 1 minuta mniej niż instrukcje pakietu).
Składniki, których będziesz potrzebować
OrecchietteOrecchiette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Dodaj orecchiette, połowę parmezanu, zarezerwowaną wodę do gotowania makaronu i dużą ilość czarnego pieprzu do grzybów. Gotować, mieszając, na dużym ogniu, aż makaron jest w pełni al dente i ciecz zgęstnieje w sosie, który pokrywa makaron, o 1 minutę. Jeśli sos wygląda na tłusty lub połamany, dodaj 2 łyżki bulionu lub wody i energicznie mieszaj, aby go ponownie połączyć. Wymieszać liście brukselki i podawać, polewając więcej sera na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
OrecchietteOrecchiette
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn