French Vanilla Summer Trifle
Przepis Francuski waniliowy letni drobiazg może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten deser ma 357 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Letni Drobiazg Jagodowy, Letni Trifle Cheat, oraz Malinowy Waniliowy Drobiazg.
Instrukcje
Połącz brzoskwinie, brązowy cukier i cynamon, rzucając dobrze połączyć; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
W średniej misce połączyć cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, sól i żółtka, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mleko rozgrzać w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką.
Powrót mieszaninę mleka do rondla. Gotować mieszaninę na średnim ogniu 2 minut lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać z ekstraktem z wanilii.
Łyżkę kremu do małej miseczki.
Umieść miskę w dużej wypełnionej lodem misce na 15 minut lub do czasu ostygnięcia kremu, mieszając od czasu do czasu.
Ułóż 10 chłoptasówpołówki, pokrój boki w górę, w jednej warstwie na dnie Sufla 1 1/2 kwarty lub naczynia drobiazgowego. Łyżka połowę mieszanki brzoskwini nad ladyfingers.
Połowę kremu rozłóż na mieszance brzoskwiniowej. Ułóż 10 połówek ladyfinger, stojąc pionowo, wokół boku naczynia. Ułóż pozostałe 10 połówek ladyfinger, pokrój boki w górę, na wierzchu kremu. Łyżka pozostałej mieszanki brzoskwini nad ladyfingers.
Pozostały krem rozprowadzić na mieszance brzoskwiniowej. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.