Makaron z pesto i czerwoną papryką
Pesto Red Pepper Pasta może być daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 352 kalorie , 13 g białka i 13 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,18 USD za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Mieszanka ząbków czosnku, oliwy z oliwek, linguine i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 71% . Ta ocena jest dobra. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Basil Tagliatelle with Roasted Red Bell Pepper Salad , Chicken, Red Pepper, and White Bean Chili oraz Corn Tortillan and Veggie Stacks With Red Pepper Coulis .
Instrukcje
Ugotuj linguine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie, aby przygotować pesto, wymieszaj bazylię, migdały i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym; przykryj i miksuj przez 1 minutę lub do uzyskania drobnych kawałków. Podczas miksowania stopniowo dodawaj oliwę w stałym strumieniu.
Dodaj sery, sól i pieprz; miksuj, aż składniki się połączą.
Odcedź makaron, wymieszaj z pesto i pieczoną papryką.