Makaron z owocami morza Sea-Purb

Makaron z owocami morza Sea-Purb
Makaron z owocami morza Sea-Purb wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis na pescatarian zawiera 545 kalorii, 40 g białka i 21 g tłuszczu na porcję. Za 3,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga makaronu z anielskich włosów, szparagów, mieszanki serów i pomidorów. Ten przepis przypadł do gustu 10 smakoszom i kucharzom. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wegańska sałatka z tuńczyka – owoce morza bez morza, Sałatka z makaronem z morza i Makaron z owocami morza.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek i 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj szparagi, aż będą miękkie i rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Włóż grzyby na patelnię i smaż, mieszając, aż puszczą płyn, jeszcze około 5 minut. Dodaj pomidory i gotuj, aż zmiękną, 2 do 3 minut; wymieszać z sokiem z 1 cytryny. Odłóż warzywa na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Rozpuść 1/2 szklanki masła na osobnej dużej patelni na średnim ogniu, gotuj i mieszaj krewetki i przegrzebki na maśle, aż krewetki staną się jasnoróżowe, a owoce morza lekko nieprzezroczyste, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Zmieszaj sok z 1 cytryny z owocami morza, zmniejsz ogień do małego i kontynuuj gotowanie owoców morza, aż będą całkowicie nieprzezroczyste, jeszcze 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
5
W razie potrzeby odcedź nadmiar płynu, pozostawiając 2 łyżki płynu na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
W dużym garnku zagotuj wodę, dodaj 2 łyżki masła, sól i sok z połowy cytryny. Wymieszaj makaron z włosami anioła we wrzącej wodzie i gotuj, aż makaron będzie miękki, ale nadal lekko twardy, około 5 minut. Mieszaj od czasu do czasu podczas gotowania; dobrze odcedzić i przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angel Hair PastaAngel Hair Pasta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
W razie potrzeby odcedź płyn z mieszanki szparagów i wmieszaj warzywa do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Lekko wymieszaj warzywa i makaron z anielskich włosów z 1 opakowaniem mieszanki serów włoskich; wymieszać z ugotowanymi krewetkami i przegrzebkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
Angel Hair PastaAngel Hair Pasta
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
9
Zmieszaj pozostałe opakowanie mieszanki serów włoskich z mieszanką makaronu i odstaw, aż ser się rozpuści, około 3 minuty; ponownie wymieszaj i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn