Makaron z owocami morza Cajun może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 803 kalorie. Jest to drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz linguine, przyprawę do owoców morza cajun, małże i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Z Owocami Morza Cajun, Pikantny Gulasz Z Owoców Morza Cajun, oraz Cajun Owoce morza i kiełbasa Andouille Gumbo.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wrzuć ząbki czosnku z olejem w małym naczyniu do pieczenia. Przykryć folią i piec, aż czosnek będzie miękki, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Wyjąć z piekarnika; ostudzić. Czosnek obrać i zacieru widelcem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Roztopić masło w dużym dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać kiełbasę i grzyby i gotować do brązowego, o 7 protokół. Wymieszać przyprawę Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Dodaj małże, małże, sok z małży, pomidory i zarezerwowany prażony czosnek. Przykryć garnek i gotować, aż małże i małże otworzyć, o 6 protokół (wyrzucić wszelkie małże i małże, które nie otwierają). Za pomocą szczypiec przenieś małże i małże do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj krewetki i halibut do gotowania cieczy. Przykryć i gotować, aż nieprzejrzyste w centrum, o 3 protokół. Włóż małże i małże do garnka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Halibut
Pudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.