Makaron Z Owocami Morza
Makaron z owocami morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 238 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Makaron Z Owocami Morza, Pastan i owoce morza, oraz Makaron Z Owocami Morza.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Makaron gotować przez nieco ponad połowę czasu gotowania (nadal powinien być trochę jędrny.)
Podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek i 1 łyżka masła w ciężkiej patelni na średnim ogniu. Brązowy przegrzebki tylko do uzyskania świetnego koloru na zewnątrz, o 45 sekund do minuty na stronie.
Wyjąć na talerz i odstawić.
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek i masła na patelni. Gdy gorące, wrzucić krewetki i brązowy je też. (Nie całkowicie gotować przegrzebki lub krewetki.)
Wyjąć na talerz i odstawić.
Dodaj niewielką kroplę oleju do patelni. Czosnek gotować przez 30 sekund, a następnie wlać wino.
Niech się bąbelki i zmniejszyć na minutę lub dwie, a następnie wlać pomidory (w tym sok.)
Dodaj sól, pieprz i płatki czerwonej papryki, a następnie gotuj sos na średnim ogniu przez 10-15 minut. Oderwij dwa duże arkusze wytrzymałej folii aluminiowej. Nakładać je na talerzu żaroodpornym (aby nakładać się około 6 cali lub tak) z pewnej głębokości lub w blasze do pieczenia. Użyj rąk, aby przycisnąć folię płasko do talerza.
Wlać makaron na talerz, a następnie polać cały sos makaronem (sok i wszystko). Następnie wlej owoce morza, upewniając się, że dodasz wszystkie soki, które mogły kapać na talerz. Zbierz dwa końce folii i zwiń je tak, aby były szczelnie zamknięte---zrób to samo z krótszymi bokami.
Umieść talerz w piekarniku i piecz przez 15 minut, aż owoce morza będą w pełni ugotowane, a smaki będą miały szansę się spotkać i zakochać. Aby podać, otwórz folię i skrop trochę ciepłego kremu na całej górze. Na koniec dodaj bazylii i podawaj.