Makaron z kurczakiem po tajsku
Makaron z kurczakiem w stylu tajskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 562 kalorie, 29g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mleka kokosowego, połówki piersi kurczaka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron Z Kurczakiem W Stylu Tajskim, Pesto po tajsku z makaronem ryżowym, oraz Kurczak Po Tajsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj fusilli i wróć do wrzenia. Makaron gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut; następnie wymieszać fasolkę szparagową. Gotować, aż makaron gotowane przez, ale jest nadal firma do ukąszenia i fasolka szparagowa są delikatne, ale jasnozielony, o 7 Więcej minut.
Spuścić makaron i fasolkę dobrze w durszlak ustawić w zlewie.
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i gotuj kurczaka, aż straci różowy kolor, o 2 protokół. Wymieszać imbir, czosnek, sól, i pieprz czerwony płatki, i gotować, aż czosnek jest pachnący, o 1 minuta; wymieszać mleko kokosowe i sok z limonki na patelni z kurczakiem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; wymieszać w odsączonym makaronu, fasola szparagowa, i kolendry. Podgrzać na wolnym ogniu.