Makaron z kurczakiem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kurczakiem i serem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 34g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka orecchiette, ostry sos, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko masło 9 przez 13 przez 3-calowe naczynie do pieczenia.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać sól.
Dodaj makaron, wymieszać, i gotować zgodnie z instrukcją opakowania, aż al dente, 6 do 8 protokół.
Odcedzić makaron i umieścić go w dużej misce, wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek i masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mąkę i gotować i mieszać 2 do 3 protokół, tylko gotować mąkę lekko, nie pozwól mu brązowy.
Ubij mleko i śmietanę i gotuj, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje, 3 do 4 minut.
SOS wyjąć z ognia i wymieszać z cheddarem, parmezanem, kurczakiem, majerankiem, ostrym sosem, solą i pieprzem.
Dodać mieszaninę kurczaka ser do makaronu i wrzucić do płaszcza makaron równomiernie.
Umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia, zeskrobując cały sos z miski i piecz przez około 45 minut lub do momentu, gdy bulgotnie na brzegach i lekko brązowy na wierzchu.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na około 10 minut przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;