Makaron z kukurydzą, Prosciutto i Burratą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kukurydzą, Prosciutto i Burratan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1255 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, burrata, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z Fig, Prosciutto i serem Burrata, Grillowane figi, PROSCIUTTO i BURRATA, oraz Pizza Burrata Prosciutto Oregano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń ziarna z kukurydzy ostrym nożem.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas gdy to rozgrzewa, wlać 2 łyżki oleju do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Dodać prosciutto i gotować przez około 4 protokół, lub aż rumiane.
Dodaj kukurydzę i chiles na patelni i gotować przez 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu. Podgrzać do minimum, a następnie dodać parmezan i ugotowaną prosciutto. Gotować przez minutę, a następnie wyłączyć ogień i dodać bułkę tartą.
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Dodaj makaron na patelni, wraz z połową zarezerwowanej wody. Dobrze rzucaj. Jeśli wyschnie, dodaj resztę wody.
Dodać połowę sera i dobrze wymieszać. Makaron ułożyć na talerzu, a resztę sera podzielić na wierzchu. Doprawić solą do smaku.