Makaron z kukurydzą, Prosciutto i Burratą

Makaron z kukurydzą, Prosciutto i Burratą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kukurydzą, Prosciutto i Burratan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1255 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, burrata, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z Fig, Prosciutto i serem Burrata, Grillowane figi, PROSCIUTTO i BURRATA, oraz Pizza Burrata Prosciutto Oregano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń ziarna z kukurydzy ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas gdy to rozgrzewa, wlać 2 łyżki oleju do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać prosciutto i gotować przez około 4 protokół, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
4
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj kukurydzę i chiles na patelni i gotować przez 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu. Podgrzać do minimum, a następnie dodać parmezan i ugotowaną prosciutto. Gotować przez minutę, a następnie wyłączyć ogień i dodać bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
ProsciuttoProsciutto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
7
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Dodaj makaron na patelni, wraz z połową zarezerwowanej wody. Dobrze rzucaj. Jeśli wyschnie, dodaj resztę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać połowę sera i dobrze wymieszać. Makaron ułożyć na talerzu, a resztę sera podzielić na wierzchu. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn