Makaron z jasnymi światłami szwajcarski Chard

Makaron z jasnymi światłami szwajcarski Chard
Makaron z jasnymi światłami Swiss Chard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, oliwę z oliwek, makaron malloreddus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z Chardą Szwajcarską, Kremowy Szwajcarski Makaron Z Chard, oraz Swiss Chard Lemon Pasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut chard łodygi poprzecznie 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Pokrój liście na paski o grubości 1/2 cala. W dużym rondlu z wrzącą wodą gotuj łodygi, aż będą prawie miękkie, około 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś łodygi na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać liście chard do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
4
Odcedzić liście i ostudzić, a następnie grubo posiekać.
5
Malloreddus ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Na dużej patelni roztopić masło w 2 łyżkach oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać czosnek i skórkę z cytryny i gotować na małym ogniu, aż czosnek jest złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CzosnekCzosnek
8
Dodać łodygi i liście chard i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
9
Dodaj malloreddus na patelni i wrzucić, aż gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Makaron przełożyć do dużej, rozgrzanej miski, rozsypać na wierzchu Gorgonzolę i skropić pozostałą 1/2 łyżki oliwy z oliwek. Używając 2 dużych łyżek, wrzucić krótko, aby lekko stopić ser; podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn