Makaron z fasolą i zieleniną

Makaron z fasolą i zieleniną
Makaron z fasolą i zieleniną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron muszka, bulion z kurczaka, jarmuż, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Makaron, fasola, ' N ' Greens, Makaron z zieleniną i białą fasolą, oraz Makaron z fasolą żurawinową i zieleniną.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Umieścić makaron w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podsmażyć cebulę i grzyby w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać jarmuż i następne 4 składniki; gotować, często mieszając, 15 minut lub aż jarmuż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
5
Dodać fasolę i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
6
Dodać mieszaninę fasoli do makaronu; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
*1 (8-uncja) opakowanie pokrojone świeże grzyby mogą być zastąpione.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Grzybyświeże Grzyby
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia81
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn