Makaron z dyni, Salami i sosem pomidorowym Ricotta
Makaron z letnim squashem, Salami i sosem pomidorowym Ricotta może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz olej do gotowania, makaron łokciowy, suszone pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron w / Squash, Salami w sosie pomidorowym Ricotta, Pieczone Spaghetti Squash z sosem pomidorowym i ricottą, oraz Letnie Squash Spaghetti Ciasto Ricotta.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać latem squash, mielony czosnek, sól, i oregano i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj ser ricotta, suszone pomidory, salami i pieprz.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron, aż tylko gotowe, o 8 protokół.
Odcedzić i wrzucić makaron z sosem. Na wierzch parmezan.
Suszone na słońcu pomidory: suszone na słońcu pomidory pakowane w olej są w słoiku i muszą być tylko odsączone przed użyciem. Suszone na słońcu pomidory są również dostępne bez oleju, zwykle w torebkach celofanowych. Możesz zastąpić jeden typ drugim.
Rekomendacja wina: sugerujemy, abyś poszukał orzeźwiającego białego wina do sparowania z tym tętniącym życiem włoskim. danie. Pinot grigio lub Galestro z Włoch będą służyć wspaniale.