Makaron Z Brokułami Sezamowymi

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Sezam brokuły Pastan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 90 centów za porcję. Jeśli masz imbir, kliny limonki, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, Bulion brokułowy z pancettą, Prosciutto i makaronem: Minestra di Broccoli alla Romana, oraz Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły opłukać. Przycinaj liście i końce łodygi.
Pokroić korony na 1-do 1 1/2-calowe różyczki i cienko pokroić łodygi w poprzek.
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 3 litrów wody.
Dodaj makaron i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż ledwo miękkie do ugryzienia, 7 do 10 protokół.
Tymczasem, w 11-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać czosnek, imbir i kminek w oleju z orzeszków ziemnych, aż czosnek będzie miękki, 3 do 5 minut. Zwiększ ciepło do średniego.
Dodać brokuły i 1/4 szklanki wody. Przykryć i gotować tylko, aż brokuły będą miękkie-chrupiące do ugryzienia, o 2 protokół.
W małej misce wymieszaj mleko kokosowe, tahini, sos sojowy i olej sezamowy.
Dodać do mieszanki brokułów; mieszać często tylko do czasu gotowania na wolnym ogniu.
Odcedzić makaron i wrócić do patelni. Delikatnie wymieszać z mieszanką brokułów. Łyżka do miski.
Podawać z ostrym sosem, limonkami i solą do smaku.