Makaron z bekonem i jajkiem: Rigatoni alla Carbonara
Przepis boczek i jajko makaron Górnika Węglowego: Rigatoni alla Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 17 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fast Food Górnika-Cornish Pasties, Polskie Surówki Górnicze (Gołąbki Gołąbki) # SundaySupper, oraz Pastan alla Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść duży garnek z wodą na piecu, aby się zagotować. Gdy woda jest toczenia, dodać sól i makaron i gotować do al dente, o 8 protokół, rezerwując 1/4 szklanki wody makaronu. Podczas gotowania makaronu, rozgrzać dużą patelnię na umiarkowanym ogniu.
Ubić żółtka, ser i energicznie ubijając, wymieszać w chochli wrzącej wody z makaronu. Natkę pietruszki i pieprz ubić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Odmiany Grzybów
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Chochla
7
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Dodaj makaron do patelni z sosem. Makaron wrzucić z pancettą, następnie dodać masę jajeczną i wrzucić 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia. Kontynuuj rzucanie, aż sos zostanie wchłonięty przez i grubo pokryć makaron. Przyprawy wyregulować solą i pieprzem i podawać z dodatkiem sera, na przelot.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki